Ενεργειακά κουφώματα

Η εταιρεία μας προσφέρει ενεργειακά κουφώματα από συνθετικό profil του εργοστασίου VEKA Γερμανίας, ξύλινα κουφώματα από ξύλο τρικολλητό της επιλογής σας (ιρόκο, μεράντι, κλπ.) και κουφώματα αλουμινίου, από θερμοδιακοπτόμενο profil.
Όλα τα profil και οι απαραίτητοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι Γερμανικής κατασκευής, ενώ η παραγωγή τους γίνεται στην Ελλάδα, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας και υπό τον έλεγχο της εταιρείας VEKA, για κάθε παραγόμενο προϊόν.
Όλοι οι τύποι κουφωμάτων διατίθενται σε πολλά χρώματα RAL ή βαφές λούστρου ή επενδεδυμένα με foil πολύ αυστηρών προδιαγραφών και εξαιρετικής αντοχής, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις ποιότητας και αισθητικής.
Σε όλων των τύπων τα κουφώματα τοποθετούμε κάθε επιλογής τζάμια, (triplex ή διπλά, ενεργειακά ή απλά, διπλά ή τριπλά και συνδυασμένα) ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Στις παρακάτω ενότητες σας παρουσιάζουμε αναλυτικά λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά των επιλογών κουφωμάτων που σας προσφέρουμε.