Φωτιστικά οροφής

Τα φωτιστικά τύπου QAT Panel LED είναι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης, με δυνατότητα χρήσης σε κτήρια με πολλές διαφορετικές απαιτήσεις.
Η χρήση του φωτιστικού των 4000Κ είναι απολύτως κατάλληλη για καταστήματα τροφίμων και super markets, με αποτέλεσμα την πολύ καλή εμφάνιση των συσκευασμένων προϊόντων, εντός των πολύχρωμων, συνήθως, συσκευασιών. Τα χρώματα δείχνουν πολύ εντονότερα ενώ οι αντανακλάσεις από τις γυαλιστερές συσκευασίες περιορίζονται στο ελάχιστο.
Το φωτιστικό των 3000Κ είναι κατάλληλο για χώρους όπου απαιτείται πιο ζεστός φωτισμός.
Ο τύπος του φωτιστικού των 6000Κ είναι απολύτως κατάλληλος για παρασκευαστήρια τροφίμων και φαρμάκων, χώρους συσκευασίας με υψηλές απαιτήσεις, κλπ.
Ο διαχύτης του φωτιστικού εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της φωτεινής ροής σε όλη την έκταση της φωτιστικής επιφάνειας, με αποτέλεσμα η χρήση πολλών φωτιστικών στην οροφή ενός ενιαίου χώρου να μη γίνεται ενοχλητική για τα μάτια των παρευρισκομένων.
Η πολύ καλή τιμή του, η μικρή ηλεκτρική κατανάλωση, η έλλειψη απαίτησης συντήρησης, η υψηλή αισθητική και αξιοπιστία κάνουν το συγκεκριμένο φωτιστικό BEST BAY, ενώ η επένδυση της εγκατάστασής του αποσβένεται πολύ γρήγορα.
Εκτός των φωτιστικών QAT Panel Led, σας παρουσιάζουμε φωτιστικά τύπου "σκαφάκι" που λειτουργούν με λάμπες φθορισμού ή άλλα "σκαφάκια" που λειτουργούν με λάμπες τύπου Led, οι οποίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και 67% μικρότερο κόστος κατανάλωσης ενέργειας. Η μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων Led αυξάνει σημαντικά το όφελος του χρήστη, αφού η μεγάλη διάρκεια ζωής τους, μας απαλλάσει από το κόστος αντικατάστασης των λαμπτήρων.

Σας παρουσιάζουμε επίσης φωτιστικά τύπου "καμπάνας" διαφόρων τύπων, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε, οι οποίες αναρτώνται από την οροφή. Αποτελούν εξαιρετικής σχεδίασης και αισθητικής προϊόντα και αυτές που σας προτείνουμε, με Led, αποδίδουν πολύ καλό φωτισμό με πολύ μικρό λειτουργικό κόστος, αφού η μεγαλύτερη σε ισχύ είναι μόλις 200 W, αντί των παλαιού τύπου καμπανών, οι οποίες απαιτούσαν λαμπτήρες 500 ή 600 W.