Κουφώματα Αλουμινίου

Η εταιρεία μας σας προσφέρει κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά με θερμοδιακοπτόμενα προφίλ της εταιρείας ΕΤΕΜ, της οποίας τα προϊόντα και τα προφίλ θεωρούνται από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Η παραγωγή θερμοδιακοπτόμενων προφίλ διαφόρων διατομών σας δίνει το πλεονέκτημα να προσαρμόσετε στη δική σας κατοικία ή κτήριο, το πλέον κατάλληλο τεχνικά, θερμομονωτικά και τεχνοοικονομικά κούφωμα αλουμινίου.
Το profil ETEM E1000 είναι λειτουργικό και πλήρες όσο αφορά τις διαθέσιμες εφαρμογές. Το σύστημα προσφέρει δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληθώρας προφίλ για την κατασκευή καμπύλων και ίσιων προφίλ. Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή θυρών γραφείων σε συνδυασμό με τα διαχωριστικά γραφείων.
Το profil ETEM E38 είναι κατάλληλο για ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να συνδυάζει την ποιότητα με χαρακτηριστικά βελτιωμένης μόνωσης και αυξάνει την παραγωγικότητα για τον κατασκευαστή κουφωμάτων ελαττώνοντας το χρόνο που απαιτείται για τη συναρμολόγηση μίας πόρτας ή ενός παραθύρου.
Το profil ETEM Ε45 είναι κατάλληλο για αυξημένες απαιτήσεις μόνωσης, ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτηριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληρεί πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών.
Το profil ETEM Ε52 είναι ένα συρόμενο σύστημα που ανήκει στη νέα γενιά θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ και προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στην κατηγορία του. Το profil Ε52, έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ, σε ίσια και κυρτή γραμμή, που δίνουν την ευελιξία κατασκευής ποικιλόμορφων τυπολογιών και είναι ιδανικό για ανοίγματα μεσαίων έως μεγάλων διαστάσεων. 
Το profil ETEM Ε69 είναι ένα πολύ σύγχρονο σύστημα κατασκευής διαχωριστικών γραφείων, με μοναδικά χαρακτηριστικά. Εχει τη δυνατότητα συνδυασμού πολλών διαφορετικών υλικών όπως ξύλο, MDF, PVC, αλουμίνιο, σύνθετα πάνελ, γυαλί ή άλλα υλικά, πολύ εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση επιτρέποντας έτσι γρήγορη τοποθέτηση και ευελιξία κατά την αναδιάταξη κάποιου χώρου.
Το profil ETEM Ε75 ανοιγόμενο σύστημα, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης στις κτιριακές κατασκευές. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, το profil Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf=1,4 W/m2Κ) και πληρεί τις αυστηρότερες απαιτούμενες προδιαγραφές. Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος σε ίσια γραμμή. Χάρη στην ευρεία γκάμα προφίλ, το σύστημα προσφέρει πληθώρα επιλογών σχεδιασμού, από κλασικές, στενές ίσιες γραμμές μέχρι καμπύλες μορφές, καθώς και δυνατότητα κατασκευής πολλών σύνθετων τύπων, όπως παράλληλες συρόμενες και ανακλινόμενες πόρτες, παράλληλες αναδιπλούμενες πόρτες και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό» φύλλο που δίνουν ομοιόμορφη εξωτερική εμφάνιση με το συνδυασμό ανοιγόμενων και σταθερών πλαισίων.
Το profil ETEM Ε3000 είναι ένα θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα βαρέως τύπου. Το σύστημα αυτό, έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του ηλιακού φωτός και την καλύτερη δυνατή θέα σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα και κατά συνέπεια, το Ε3000 είναι κατάλληλο για ξενοδοχεία, θέρετρα και συγκροτήματα κατοικιών, όπου η μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση του ηλιακού φωτός σε συνδυασμό με την αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση είναι απαραίτητες προδιαγραφές.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις προσφερόμενες από το πρόγραμμα της ΕΤΕΜ διαθέσιμες επιλογές προφίλ, τις χρήσεις τους, τα πλεονεκτήματά τους και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, ώστε να επιλέξετε το καλύτερο για τη δική σας περίπτωση προφίλ. Βέβαια είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να σας απαντήσουμε σε κάθε απορία σας ή να σας ενημερώσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της εφαρμογής κάθε σειράς ή κάθε προϊόντος.

Κουφώματα Αλουμινίου

Κατασκευαστής:
Το profil ETEM Ε1000 έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτήριο, όσον αφορά στην κατασκευή, την τεχνολογία και την αισθητική, χωρίς όμως να υπερβαίνει το...
Κατασκευαστής:
Το profil ETEM Ε38 είναι ένα εξαιρετικό ανοιγόμενο θερμο- μονωτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την ποιότητα με χαρακτηριστικά βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη ενώ,...
Κατασκευαστής:
Το profil της ΕΤΕΜ Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτιριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληρεί πληθώρα...
Κατασκευαστής:
Το profil ETEM Ε52 είναι ένα συρόμενο σύστημα που ανήκει στη νέα γεννιά θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ και προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στην κατηγορία του....
Κατασκευαστής:
Το profil της σειράς ΕΤΕΜ Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ανοιγόμενων κουφωμάτων, υψηλής ενεργειακής απόδοσης στις κτιριακές κατασκευές.Χάρη...
Κατασκευαστής:
Το profil της σειράς ΕΤΕΜ Ε3000 είναι ένα θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα βαρέως τύπου. Εχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του φυσικού...