Κουφώματα PVC σε RAL ή απομίμηση ξύλου

Είναι γνωστό ότι μπορούμε να έχουμε τελικά προϊόντα βέλτιστης ποιότητας, μόνο αν επιλέξουμε εξ αρχής τα καλύτερα υλικά κατασκευής.
Για το λόγο αυτό, στην εταιρεία QATENERGY κατασκευάζουμε κουφώματα από τα εξαιρετικά προφίλ της VEKA, της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως στην παραγωγή συστημάτων συνθετικών προφίλ για παράθυρα, πόρτες και ρολλά, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας.
Ως αξιόπιστος συνεργάτης της VEKA, σας εγγυόμαστε τη σωστή κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων σας.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σε μια μη δεσμευτική συνάντησή μας ή να σας κάνουμε μια πρόταση για τα παράθυρα και τις πόρτες σας.
Ιδιαίτερο ρόλο έχουν τα προφίλ, καθώς αυτά πρέπει να υποστηρίζουν τους ολοένα και βαρύτερους υαλοπίνακες των κουφωμάτων υψηλής θερμομονωτικής ικανότητας, αλλά και να συγκρατούν με ασφάλεια τους μηχανισμούς. Η υψηλή ποιότητα του προφίλ συμβάλλει σημαντικά στην αντιδιαρρηκτική προστασία, καθώς και στις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες παραθύρων και πορτών. Τα στιβαρά προφίλ της VEKA αποτελούν την ιδανική βάση για τα σύγχρονα κουφώματα ακόμη και σε μεγάλες διαστάσεις.
Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προφίλ παγκοσμίως, η VEKA AG παράγει αποκλειστικά προφίλ κουφωμάτων της υψηλότερης βαθμίδας ποιότητας, κατηγορίας A', κατά DIN EN 12608. Με τις εξαιρετικές ιδιότητες των υλικών και το εγγυημένο πάχος εξωτερικών τοιχωμάτων (3,0 mm με ανοχή 0,2 mm), τα συστήματα προφίλ VEKA επιτρέπουν την κατασκευή παραθύρων και πορτών με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, τα οποία λειτουργούν αξιόπιστα για πολλές δεκαετίες.
Τα προφίλ Β' κατηγορίας, κατά DIN EN 12608, έχουν μικρότερο πάχος τοιχώματος. Στην κατασκευή τους χρησιμοποιείται κατά 14% λιγότερο υλικό. Αυτός ο όγκος που λείπει οδηγεί σε σαφείς μετρήσιμες διαφορές στις δοκιμές καταπόνησης.
Τα πλεονεκτήματα χρήσης προφίλ κατηγορίας Α' συνοψίζονται σε:
  • Αντοχή της συγκόλλησης των γωνιών, μεγάλη δύναμη θραύσης
  • Αντοχή σε εφελκυσμό των βιδών στο PVC
  • Αντίσταση σε κάμψη και στρέβλωση υπό φορτίο
  • Αποτελεσματική θερμομόνωση
  • Καλύτερη ηχομόνωση
  • Υψηλότερη αντιδιαρρηκτική προστασία
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Δεν έχει σημασία αν θέλετε μονόχρωμα ή δίχρωμα παράθυρα και πόρτες. Με περισσότερες από 50 επιλογές, μοδάτους χρωματισμούς, σύγχρονες αποχρώσεις του γκρι ή εξαιρετικές απομιμήσεις ξύλου, που ξεγελούν το μάτι, θα βάλετε εύκολα χρώμα στη ζωή σας!
Οι διακοσμητικές επενδύσεις της VEKA είναι ανθεκτικές στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες, δεν επηρεάζονται από χτυπήματα και γρατζουνιές και καθαρίζονται εύκολα.
Η λεία ή σαγρέ, στην περίπτωση των απομιμήσεων ξύλου, διαμορφωμένη επιφάνεια των επενδύσεων δεν ξεθωριάζει ακόμη και μετά από δεκαετίες έκθεσης στις καιρικές συνθήκες.
Η μεγάλη σημασία που δίνει η εταιρεία μας στις μικρές κατασκευαστικές λεπτομέρειες, η πολύ αυστηρή επιλογή Α' υλών, η μεγάλη εμπειρία μας, οι πολύ αυστηρές προδιαγραφές που τηρούνται, εγγυούνται ότι τα κουφώματα που θα τοποθετηθούν στο χώρο σας θα χαρακτηρίζονται από υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα και από εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στο αντικείμενο κατασκευής κουφωμάτων.

 

Κουφώματα PVC σε RAL ή απομίμηση ξύλου

Κατασκευαστής:
Πενταθαλαμικό προφίλ με πλάτος 70 mm και πάχος προφίλ εσωτερικών τοιχωμάτων 3 mm κατά RAL. Κλασικός σχεδιασμός, επιφάνειες κάσας και φύλλου σε διαφορετικά επίπεδα ή σε μορφή ημισκωτίας. Συνολικό...