Περιβάλλων χώρος

Φωτιστικά σώματα τύπου προβολέα, για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, της εταιρείας φωτιστικών ΟΝΕ. Υψηλής αισθητικής προϊόντα, με ποιότητα κατασκευής που προσφέρει αξιοπιστία και απροβλημάτιστη χρήση για πολλά χρόνια. Όλοι οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED και καταναλώνουν πολύ μικρή ενέργεια, ενώ εξασφαλίζουν πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Με ή χωρίς αισθητήρες φωτεινότητας, για αυτοματοποιημένη λειτουργία, προσφέρονται σε διάφορες ισχείς για να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος τον κατάλληλο τύπο φωτιστικού, που ταιριάζει στο χώρο που τον ενδιαφέρει.
Με οικονομία ενέργειας που φτάνει το 90% συγκριτικά με αντίστοιχα φωτιστικά παλαιάς τεχνολογίας, είναι πολύ ενδιαφέρουσα κάθε επένδυση σε νέα φωτιστικά, που θα φωτίζουν το χώρο πολύ καλύτερα από τα υπάρχοντα, με πολύ μικρότερο κόστος ενέργειας. Η απόσβεση των φωτιστικών γίνεται πολύ γρήγορα, ενώ αναβαθμίζεται η ενεργειακή ταυτότητα του κτηρίου.
Σημειώνουμε επίσης ότι η μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED απαλλάσσει το χρήστη από τις συχνές αλλαγές, που σήμερα αποτελεί εργασία μεγάλου κόστους, αφού συνήθως οι προβολείς βρίσκονται τοποθετημένοι αρκετά ψηλά σε κτήρια, ώστε να απαιτείται συνήθως η χρήση γερανοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος.