Ανιχνευτές παρουσίας ατόμων

Σ'αυτή την ενότητα, σας παρουσιάζουμε ανιχνευτές κίνησης.
Αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό σε κάθε επαγγελματικό κτήριο, στο οποίο ο φυσικός φωτισμός δεν είναι επαρκής.
Τοποθετούνται στον τοίχο (επίτοιχος) ή στην οροφή (οροφής) και ελέγχουν το επίπεδο φωτισμού στο χώρο που είναι εγκατεστημένοι και ταυτόχρονα την παρουσία ατόμων.
Όταν ο φυσικός φωτισμός δεν είναι επαρκής και υπάρχει ανθρώπινη παρουσία στο χώρο που ελέγχουν, τότε ενεργοποιούν τα φωτιστικά με τα οποία είναι συνδεδεμένοι. Φυσικά όταν απομακρυνθεί και ο τελευταίος άνθρωπος, απενεργοποιούν τον τεχνητό φωτισμό με μικρή καθυστέρηση, που ρυθμίζεται σε διάρκεια, μετά την απομάκρυνση και του τελευταίου ατόμου. 

Διαθέτουν ρυθμιστή επιπέδου φωτεινότητας, κάτω από το οποίο, ενεργοποιείται ο τεχνητός φωτισμός.
Η ρύθμιση του χρόνου παραμονής των φωτιστικών αναμμένων, ρυθμίζεται σε διάρκεια και ανανεώνεται όποτε ο ανιχνευτής διαπιστώσει παρουσία.
Η ανίχνευση της παρουσίας γίνεται με infrared (υπέρυθρη δέσμη).

Προϊόντα έτοιμα προς χρήση

Κατασκευαστής:
Τιμή καταλόγου με ΦΠΑ: 48,98€ Ρωτήστε μας για την έκπτωσή σας
Ανιχνευτής επίτοιχος, διπλής ενέργειας, ελέγχου παρουσίας ατόμων και μέτρησης έντασης φωτισμού. Τοποθετείται στη γωνία μεταξύ οροφής και κατακόρυφου τοίχου του χώρου που επιθυμούμε να ελέγξουμε και...
Κατασκευαστής:
Τιμή καταλόγου με ΦΠΑ: 42,78€ Ρωτήστε μας για την έκπτωσή σας
Ανιχνευτής οροφής, διπλής ενέργειας, ελέγχου παρουσίας ατόμων και μέτρησης έντασης φωτισμού. Τοποθετείται στην οροφή του χώρου που επιθυμούμε να ελέγξουμε. Όταν ο φυσικός φωτισμός δεν είναι επαρκής...